• Riool ontstoppen

  De riolering is een belangrijke voorziening in uw woning! Het is daarom beter om problemen te voorkomen, in plaats van ze te herstellen op het moment dat er bijvoorbeeld een verstopping optreedt.

 • Camera inspectie

  Wanneer u regelmatig last heeft van verstoppingen of wanneer blijkt dat uw verstopping geen “normale” verstopping is, dient onderzocht te worden wat de precieze oorzaak is van de problemen. 

 • Stankdetectie of rookdetectie

  Rioolstank wordt vaak veroorzaakt door kleine scheurtjes en gaten in de riolering die meestal niet met het blote oog waarneembaar zijn. RBZ Rioolbeheer voert dan een rookdetectie uit.

 • Reparatie riolering

  Een kapot riool is vervelend. Zo kunnen er problemen ontstaan met de doorstrooming van het afvalwater naar het hoofdriool. 
  Hierdoor kan de riolering verstopt raken of breken waardoor overlast ontstaat.

 • Riolering aanleggen

  Er wordt misschien niet altijd direct aan gedacht, maar de kwaliteit van een riool aanleg is ontzettend belangrijk. Door uw riolering door vakmensen aan te laten leggen, voorkomt u lekkages, vervelende geuren en verstoppingen.

 • Legen en reinigen vetputten

  Horecaondernemingen en instellingen in de voedingsmiddelenindustrie zijn verplicht een vetafscheider te plaatsen. De vetafscheider dient met regelmaat, tenminste één keer per jaar, geledigd en gereinigd te worden om een goede werking te garanderen.

  Het afvoeren van vethoudend afvalwater via een vetafscheider is verplicht voor onder meer brood- en banketbakkerijen, slagerijen, horeca-bedrijven, cafetaria's en bedrijven in de vlees- en visverwerkende industrie.

 • Aanleg vetvangputten

  Ook voor de aankoop van een vetafscheider installatie bent u bij RBZ Rioolbeheer op het goede adres. Desgewenst kunnen wij deze voor u plaatsen en aansluiten. Voor een prijsopgave voor het leveren en/of plaatsen van een vetvangput kunt u contact met ons opnemen.

 • Oostpolder 1F, 4413 NN Krabbendijke

© Copyright 2019 - RBZ Rioolbeheer - Alle rechten voorbehouden.