• Pompputten beton

  RBZ RIOOLBEHEER POMPPUTTEN BETON

  Betonnen pompput voorzien van ingebouwde dompelpomp.  De dompelpomp is compleet ingebouwd inclusief waar van toepassing met gietijzeren voetbochtkoppeling, gietijzeren balkeerklep, hoogwaardig PE leidingwerk, RVS geleidestangen en RVS hijsketting. 

  De pompput behuizing bestaat uit een hoogwaardig gewapend, monolithisch gestorte, waterdichte betonput voorzien van een afdekplaat, milieu klasse XA3, omgevingsklasse EA3 en een waterdichte verbinding tussen de put en de afdekplaat d.m.v. een mof/spie verbinding met toepassing van een SBR afdicht topring. 

  Tevens kan de put worden uitgevoerd met afsluiters,
  spindelafsluiters, meerdere aansluitingen, ontluchting etc.  De pompput kan geheel naar wens worden gebouwd.

 • Vetafscheiders beton

  RBZ RIOOLBEHEER VETAFSCHEIDERS BETON

  De RBZ Rioolbeheer afscheiders voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten, met een geïntegreerde slibvangput.
  De afscheiderbehuizing bestaat uit een hoogwaardig gewapend, monolithisch gestorte, waterdichte betonput voorzien van een afdekplaat en een waterdichte verbinding tussen de put en de afdekplaat d.m.v. een mof/spie verbinding met toepassing van een SBR afdicht topring. Inwendig is de afscheider voorzien van een hoogwaardige vetzurenbestendige coating.

 • Pompputten HDPE

  RBZ RIOOLBEHEER POMPPUTTEN HDPE

  HDPE pompput voorzien van ingebouwde dompelpomp. De dompelpomp is compleet ingebouwd inclusief balkeerklep, hoogwaardig PE leidingwerk en een drie-delige koppeling op de pomp eenvoudig uit de pompput te halen.  De pompput behuizing bestaat uit een hoogwaardig HDPE behuizing, welke is voorzien van een vergrote bodemplaat en vanaf Ø 630 mm is voorzien van een verjongde schacht opbouw naar standaard Ø 315 mm. Bij pompputten hoger dan 2 meter wordt de bodemplaat voorzien van een aangelast verstevigingskruis. Optioneel is de afdekking uit te voeren met een vergroot mangat of een opgebouwd vloerluik. Tevens kan de put worden uitgevoerd met afsluiters, spindelafsluiters, meerdere aansluitingen, ontluchtingsleidingen etc. De pompput kan geheel naar wens worden gebouwd.

 • Vetafscheiders HDPE rechthoekig

  RBZ RIOOLBEHEER VETAFSCHEIDERS HDPE RECHTHOEKIG

  De RBZ Rioolbeheer afscheiders voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten, met een geïntegreerde slibvangput.  De afscheiderbehuizing is gefabriceerd uit 1e klas geëxtrudeerd HDPE. Het binnenwerk van de afscheider is gefabriceerd van duurzaam, KOMO gecertificeerd HDPE.  Standaard wordt de afscheider geleverd met een afdekking verkeersklasse A 15 kN

 • Vetafscheiders HDPE rond

  RBZ RIOOLBEHEER VETAFSCHEIDERS HDPE ROND

  De RBZ Rioolbeheer afscheiders voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten, met een geïntegreerde slibvangput. De afscheiderbehuizing is gefabriceerd uit 1e klas geëxtrudeerd HDPE. Het binnenwerk van de afscheider is gefabriceerd van duurzaam, KOMO gecertificeerd HDPE. Standaard wordt de afscheider geleverd met een afdekking verkeersklasse A 15 kN

 • Pompputten HPDE

  RBZ RIOOLBEHEER POMPPUTTEN HPDE

  HDPE pompput voorzien van ingebouwde dompelpomp. De dompelpomp is compleet ingebouwd inclusief balkeerklep, hoogwaardig PE leidingwerk en een drie-delige koppeling op de pomp eenvoudig uit de pompput te halen. De pompput behuizing bestaat uit een hoogwaardig HDPE behuizing. Tevens kan de put worden uitgevoerd met afsluiters, spindelafsluiters, meerdere aansluitingen, ontluchting etc. De pompput kan geheel naar wens worden gebouwd.

 • Septictank

  RBZ RIOOLBEHEER IBA / SEPTICTANK  SYSTEEM POLYETHYLEEN

  Daar waar geen riolering aanwezig is, dient het afvalwater alvorens het in de bodem of op het oppervlakte water te lozen gezuiverd te worden door middel van een zuiveringsvoorziening, ook wel een IBA genoemd. 

  De RBZ Rioolbeheer rechthoekige septic-tanks, geproduceerd uit rotatie-gegoten eerste keus polyethyleen (PE). De tanks zijn naadloos, buitengewoon stevig en weerstaan de meeste chemicaliën. 

  De tanks zijn geschikt voor plaatsing in de grond en zijn standaard voorzien van kunststof schroefdeksels. De septic-tanks zijn snel en eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten door de geringe afmetingen en gewicht. Grotere inhoud en septic-tanks van beton zijn op aanvraag leverbaar.

 • HOOFDKANTOOR:
  Oostpolder 1F
  4413 NN Krabbendijke

 • GESTATIONEERD IN
  - Bergen op Zoom - Breda
  - Etten Leur - Rotterdam
  - Tilburg - Waddinxveen

© Copyright 2019 - RBZ Rioolbeheer - Alle rechten voorbehouden. - Siteplattegrond